Business Intelligence is cruciaal om daadwerkelijk Performance Management te kunnen realiseren. Hierbij dienen uw zorgmanagers in één oogopslag zicht te hebben in de Kritische Prestatie Indicatoren.

INFENTURE INSIGHT

architectuur-500.pngInsight is voor zorginstellingen ontwikkeld en geeft het benodigde inzicht in de relevante KPI’s. Door integratie met analytics-services is uw manager optimaal in staat om de juiste beslissingen te nemen. Infenture Insight sluit naadloos aan op Infenture InTouch waardoor uw BI-omgeving van A tot Z geborgd is.

WAAROM INFENTURE INSIGHT?

Uw zorginstelling beschikt over grote hoeveelheden gegevens, opgeslagen in verschillende bronsystemen. Dit betreft niet alleen gegevens over patiënten, cliënten of behandelingen, maar ook financiële-, personele- en zorginhoudelijke kwaliteitscriteria.

Deze gegevens zet Infent om naar actuele, geïntegreerde en overzichtelijke management informatie zodat uw managers succesvol kunnen sturen.

Infent heeft voor alle sectoren binnen de zorg specifieke BI-modellen ontwikkeld. Deze modellen zijn een bundeling van alle kennis en ervaring die Infent in het afgelopen decennium binnen de zorg heeft opgebouwd. De modellen bevatten een geïntegreerde set objecten, kenmerken en meetwaarden die relevant zijn voor uw  zorginstelling. Een groot voordeel van deze modellen is dat Infent hiermee in staat is om Infenture Insight snel en eenvoudig te implementeren.

Meer weten over de mogelijkheden van Infenture Insight? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

CONTACT

Vult u onderstaande formulier in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact formulier

Neem de rechts getoonde code over

7625

Contactinformatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

Infent B.V.

Einsteinbaan 16, 3439 NJ Nieuwegein E-mailadres: info@infent.nl Algemene telefoonnummer: 030 – 320 02 30 Servicedesk telefoonnummer: 030 – 320 03 60