Ieder jaar dienen zorginstellingen de kwaliteit van geleverde zorg te verantwoorden aan verschillende instituten. Om deze verantwoording, maar ook de interne signalering van kwaliteit, zo eenvoudig mogelijk te houden heeft Infent het product Infenture Enquire ontwikkeld.

INFENTURE ENQUIRE

Enquire-app.pngInfenture Enquire biedt de mogelijkheid om kwaliteitsindicatoren samen te stellen op basis van metadata met gegevens uit verschillende bronsystemen. Deze indicatoren kunnen over meerdere jaren gebruikt worden met minimale aanpassingen.

Waarom Infenture Enquire?

Kwalitatief goede zorg is niet alleen belangrijk voor de patiënten en/of cliënten maar heeft ook invloed op de kosten van de zorg. Om deze redenen wordt het steeds belangrijker om de kwaliteit binnen de eigen organisatie inzichtelijk te hebben. Infenture Enquire ondersteunt bij het verkrijgen van dit inzicht door op een slimme en eenvoudige manier gebruik te maken van de al beschikbare gegevens en deze te vertalen naar kwaliteitsindicatoren binnen een functioneel model.

Aan de hand van dit functionele model is het met Infenture Enquire mogelijk om de indicatoren in opvolgende jaren, waarin er wellicht criteria-aanpassingen gedaan moeten worden, te hergebruiken zonder dat het volledige model opnieuw ingericht dient te worden.

Infenture Enquire is de oplossing voor uw organisatie als het gaat om verzamelen van kwaliteitsgegevens, waarborging van kwaliteitsspecificaties en de presentatie van de eigen kwaliteitsindicatoren.

Meer weten over de mogelijkheden van Infenture Enquire? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

CONTACT

Vult u onderstaande formulier in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact formulier

Neem de rechts getoonde code over

4218

Contactinformatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

Infent B.V.

Einsteinbaan 16, 3439 NJ Nieuwegein E-mailadres: info@infent.nl Algemene telefoonnummer: 030 – 320 02 30 Servicedesk telefoonnummer: 030 – 320 03 60