TÜV Nederland heeft het Infent Management Systeem (IMS) beoordeeld én gecertificeerd. Met de certificatie van het IMS toont Infent aan dat de inrichting van haar werkprocessen voldoet aan de normen ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510.

De normen onderschrijven dat structurele PDCA-cycli binnen het IMS het lerend vermogen van Infent aandrijven. Dit stelt Infent in staat haar BI-oplossingen en dienstverlening blijvend mee te laten bewegen met de dynamische behoeften en eisen van haar zorgklanten; zowel op het gebied van kwaliteit als informatieveiligheid.

NEN 7510

De norm NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm die gebaseerd is op de ISO 27001 en toegespitst is op Informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland.
Voor Infent is het dan ook niet meer dan logisch dat Infent haar werkprocessen tevens heeft inricht naar de NEN 7510 norm. Enerzijds omdat Infent vanuit het kwaliteitsperspectief de klant centraal stelt; het merendeel van de klanten conformeert de eigen werkprocessen eveneens aan de NEN 7510 norm. Anderzijds vanuit het perspectief van de informatieveiligheid waarin Infent de klant als samenwerkingspartner ziet; als Verwerker beschouwt Infent zich tevens als onderdeel van de werkprocessen binnen de klantorganisatie.

ERKENNING

Met de certificering heeft Infent de onafhankelijke erkenning een Informatieveilige partner te zijn bij de totstandkoming van relevante BI-oplossingen voor de zorgsector. We zijn er dan ook erg trots op, dat het certificaat ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 aan onze werkwijze zijn toegekend. 

  Meer weten over NEN certificering 7510? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  CONTACT

  Vult u onderstaande formulier in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Contact formulier

  Neem de rechts getoonde code over

  9907

  Contactinformatie

  Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

  Infent B.V.

  Einsteinbaan 16, 3439 NJ Nieuwegein E-mailadres: info@infent.nl Algemene telefoonnummer: 030 – 320 02 30 Servicedesk telefoonnummer: 030 – 320 03 60