TÜV Nederland heeft het Infent Management Systeem (IMS) beoordeeld én gecertificeerd. Met de certificatie van het IMS toont Infent aan dat de inrichting van haar werkprocessen voldoet aan de normen ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510.

De normen onderschrijven dat structurele PDCA-cycli binnen het IMS het lerend vermogen van Infent aandrijven. Dit stelt Infent in staat haar BI-oplossingen en dienstverlening blijvend mee te laten bewegen met de dynamische behoeften en eisen van haar zorgklanten; zowel op het gebied van kwaliteit als informatieveiligheid.

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement, die het best samen te vatten is: ‘Zeg wat je doet, doe wat je zegt én bewijs het’. Vanuit de gecertificeerde procesaanpak van het IMS stelt Infent de wens van haar partners/klanten centraal. Vervolgens toets Infent deze wens aan haar best practices. Periodiek vraagt Infent hiertoe elke klant haar oplossingen en diensten te beoordelen en ook intern evalueert zij haar werkprocessen en resultaten. De verbeterpunten en best practices die hier uit volgen, worden gebruikt om de BI-oplossingen en IMS-werkwijze verder te optimaliseren. Zo wordt geborgd dat Infent ook in de toekomst haar klanten het best van dienst kan zijn.

ERKENNING

Met de certificering heeft Infent de onafhankelijke erkenning een Informatieveilige partner te zijn bij de totstandkoming van relevante BI-oplossingen voor de zorgsector. We zijn er dan ook erg trots op, dat het certificaat ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 aan onze werkwijze zijn toegekend. 

  Meer weten over ISO certificering 9001? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  CONTACT

  Vult u onderstaande formulier in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Contact formulier

  Neem de rechts getoonde code over

  8999

  Contactinformatie

  Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

  Infent B.V.

  Einsteinbaan 16, 3439 NJ Nieuwegein E-mailadres: info@infent.nl Algemene telefoonnummer: 030 – 320 02 30 Servicedesk telefoonnummer: 030 – 320 03 60