TÜV Nederland heeft het Infent Management Systeem (IMS) beoordeeld én gecertificeerd. Met de certificatie van het IMS toont Infent aan dat de inrichting van haar werkprocessen voldoet aan de normen ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510.

De normen onderschrijven dat structurele PDCA-cycli binnen het IMS het lerend vermogen van Infent aandrijven. Dit stelt Infent in staat haar BI-oplossingen en dienstverlening blijvend mee te laten bewegen met de dynamische behoeften en eisen van haar zorgklanten; zowel op het gebied van kwaliteit als informatieveiligheid.

ISO 27001

ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging. Infent is zich er van bewust dat met elke opdracht die ze krijgt, haar klant een groot blijk van vertrouwen geeft. Evenwel, voor Infent is de borging van de informatieveiligheid vooral een resultaat dat voortkomt uit de samenwerking tussen de klant en Infent. Om elkaars verwachtingen omtrent de informatieveiligheid inzichtelijk te maken én tot eenduidige afspraken te kunnen komen, heeft Infent de werkprocessen van het IMS geconformeerd aan de ISO-27001. Middels structurele risicoanalyses evalueert Infent periodiek of het huidige informatiebeveiligingsbeleid volstaat en scherpt deze aan waar nodig. Indien de gewijzigde beheersmaatregelen consequenties hebben voor uw organisatie, bespreekt Infent dit altijd vooraf met de klant en past deze op uw verzoek aan op uw situatie. Zo staat Infent borg voor de informatieveiligheid van uw gegevens … vanaf de ontwikkeling, tijdens de implementatie en gedurende het beheer.

ERKENNING

Met de certificering heeft Infent de onafhankelijke erkenning een Informatieveilige partner te zijn bij de totstandkoming van relevante BI-oplossingen voor de zorgsector. We zijn er dan ook erg trots op, dat het certificaat ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 aan onze werkwijze zijn toegekend. 

  Meer weten over ISO certificering 27001? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  CONTACT

  Vult u onderstaande formulier in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Contact formulier

  Neem de rechts getoonde code over

  2764

  Contactinformatie

  Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

  Infent B.V.

  Einsteinbaan 16, 3439 NJ Nieuwegein E-mailadres: info@infent.nl Algemene telefoonnummer: 030 – 320 02 30 Servicedesk telefoonnummer: 030 – 320 03 60