Consultancy

Consultancy

Dat een goede informatievoorziening van groot belang is om te kunnen sturen, uw visie uit te voeren en het hoofd te bieden aan de bezuinigingsuitdagingen, hoeven wij u niet uit te leggen. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de zorg en begrijpen uw situatie. Door slim te innoveren en door de nieuwste technologieën in te zetten realiseren wij samen met u de gewenste proces- en kwaliteitsverbeteringen.

BI Expertise

Techniek moet impact hebben. Infent helpt u techniek echt te gaan gebruiken. Wij adviseren u met uw ICT-keuzes die passen bij uw strategie. Onze consultants zijn gefocust op oplossingen die uw zorg- en bedrijfsprocessen ondersteunen. Wij richten systemen in, implementeren deze en optimaliseren de omgeving.

Business Intelligence diensten:

  • Inrichten architectuur
  • Realiseren BI-omgeving
  • Selectie BI-tools en technieken
  • Opstellen business case
  • Procesoptimalisatie van uw huidige BI-omgeving
  • Beheer & Service. Garanderen van een stabiele BI-omgeving

Meer weten over de mogelijkheden van Infent consultancy? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

CONTACT

Vult u onderstaande formulier in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact formulier

Neem de rechts getoonde code over

6466

Contactinformatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

Infent B.V.

Einsteinbaan 16, 3439 NJ Nieuwegein E-mailadres: info@infent.nl Algemene telefoonnummer: 030 – 320 02 30 Servicedesk telefoonnummer: 030 – 320 03 60