Business intelligence

Business intelligence

Een slimme organisatie werkt aan prestatieverbetering gebaseerd op tijdige en juiste informatie. Up-to-date managementinformatie is cruciaal om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Wat is hierin de rol van een Data Warehouse?

Bij business intelligence en datawarehouses (DWH) wordt al snel gedacht aan complexe constructies en een forse investering in tijd en geld. Management is niet altijd bij voorbaat overtuigd van de toegevoegde waarde van deze forse investeringen. Deze kritische houding is terecht, want we kunnen nog steeds niet van tevoren uitrekenen wat een Business Intelligence-oplossing oplevert. Hoeveel is de verbeterde informatievoorziening waard in geld? Met welke gegevens kan daadwerkelijk beter worden gestuurd en grip worden gehouden op performance en kosten? Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes.

Architectuur2017.png

Stapsgewijs naar succes

Wij zijn er voorstander van om klein en goed gedefinieerd te beginnen zodat uw organisatie snel kan kennismaken en aan de slag kan met BI. Klein beginnen biedt als voordeel dat snel kan worden (bij)gestuurd en dat gebruikers gefaseerd kunnen wennen aan de nieuwe mogelijkheden. Omdat bronsystemen steeds vaker gebouwd zijn op een professioneel databaseplatform en een logische structuur bevatten, zorgen we voor een BI-structuur die hier naadloos op aansluit. Wij zijn uw partner om samen met u de juiste structuur en het stappenplan te bepalen.

Meer weten over de mogelijkheden van Infent Business Intelligence? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

CONTACT

Vult u onderstaande formulier in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact formulier

Neem de rechts getoonde code over

7056

Contactinformatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

Infent B.V.

Einsteinbaan 16, 3439 NJ Nieuwegein E-mailadres: info@infent.nl Algemene telefoonnummer: 030 – 320 02 30 Servicedesk telefoonnummer: 030 – 320 03 60