PROJECT MANAGEMENT

PROJECT MANAGEMENT

Ons professionele projectmanagement stelt u in staat om uw project succesvol af te ronden, terwijl u zich kunt blijven concentreren op de kerntaak van uw zorginstelling.

Goed projectmanagement vraagt om:

  • Theoretische kennis.
  • Verstand van projectmethodieken, -definitie, omgevingsanalyse, risicoanalyse, planning en budgettering
  • Kennis van zorgprocessen
  • Kwalitatief leiderschap

Onze projectmanagers voldoen aan alle bovenstaande eisen. Zij zijn hoog opgeleid en ervaren, maar zijn vooral succesvol en inspirerend door hun bevlogenheid. Daarnaast is er blijvende aandacht voor innovatie. Nieuwe kennis verrijkt opgedane ervaring.

Infent projectmonitor

Wij analyseren uw projectplannen op volledigheid, eventuele risico’s, doorlooptijden en haalbaarheid. Is het project startklaar? Zijn de doelen SMART en 100% duidelijk? Weten we voldoende van de inhoud? Is er gedragenheid t.a.v. de doelen en gewenste structuur? Zijn de beheersmaatregelen ingekaderd?

Wij beoordelen uw plannen aan het begin van een project, maar ook tussentijds. We rapporteren onze bevindingen direct aan de opdrachtgever van het project. We geven een onafhankelijk oordeel.

Meer weten over de mogelijkheden van Infent projectmanagement? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

CONTACT

Vult u onderstaande formulier in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact formulier

Neem de rechts getoonde code over

3057

Contactinformatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

Infent B.V.

Einsteinbaan 16, 3439 NJ Nieuwegein E-mailadres: info@infent.nl Algemene telefoonnummer: 030 – 320 02 30 Servicedesk telefoonnummer: 030 – 320 03 60