Cloud services

Cloud services

Zorginstellingen zijn gebaat bij technologie die hen helpt flexibel te zijn en die waarde toevoegt op een kosteneffectieve manier. Cloud services kunnen helpen om de zorg van het managen en onderhouden van bedrijfssystemen te verlichten.

Voordelen Cloud

  • Geld besparen. Omdat u ‘on demand’ computersterkte kan bepalen, hoeft u dus niet meer te kopen dan strikt nodig. Vooral wanneer capaciteit niet constant nodig is, is Cloud computing een betere oplossing. Geen investeringen meer in hardware.
  • Flexibiliteit. Wanneer u extra computerkracht nodig heeft kan u daarover beschikken voor zo lang dat nodig is. Niet locatiegebonden en overal toegankelijk.
  • Actualiteit. Altijd de nieuwste versie in gebruik.

Cloud oplossingen

Clouddiensten zijn ‘any time, any place’ beschikbaar op ‘any device’. De vraag naar clouddiensten groeit zeer snel. Wij hebben hier vroegtijdig op ingespeeld door gedegen clouddiensten te ontwikkelen waarbij de veiligheid van de data is gewaarborgd. Onze cloudoplossingen zijn betaalbaar en zijn beschikbaar voor iedereen die aanvullende informatie nodig heeft om zijn werk beter te kunnen doen. In de cloud kunt u eenvoudig analyses maken, rapporten uitdraaien en dashboards aanmaken waardoor beslissingen vanuit de business worden vereenvoudigd door een webapplicatie. Wij hebben zowel een volledige BI-oplossing als een begrotingsapplicatie vanuit de cloud beschikbaar:

  • Business Intelligence in the Cloud
  • Begrotingsapplicatie

Meer weten over de mogelijkheden van de Infent cloud services? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

CONTACT

Vult u onderstaande formulier in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact formulier

Neem de rechts getoonde code over

5044

Contactinformatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

Infent B.V.

Einsteinbaan 16, 3439 NJ Nieuwegein E-mailadres: info@infent.nl Algemene telefoonnummer: 030 – 320 02 30 Servicedesk telefoonnummer: 030 – 320 03 60