Business Intelligence-professional

Als BI-professional werk je samen met inspirerende collega’s aan BI- en gerelateerde managementinformatie-projecten voor onze klanten. Je opereert op het raakvlak van techniek en business. Je hebt veel klantcontact en bent hierdoor een belangrijke steunpilaar. Je werkt hands-on aan diverse projecten. De diversiteit van de verschillende klanten en projecten verlangt van jou een flexibele insteek. Om je functie goed uit te kunnen voeren werk je met de meest recente tools op het gebied van DWH en BI.

Ons Team

Onze gedreven professionals vormen de kern van ons bedrijf. Arbeidsvreugde, waardering en ontwikkelmogelijkheden staan dan ook centraal binnen Infent. De huidige informatievraagstukken nemen naast complexiteit ook steeds meer toe in diversiteit. De juiste architectuurkeuzes zijn bepalend voor een succesvol resultaat. Daarom werken wij in teams om kennis optimaal te kunnen benutten. Wij geloven dat een ‘warme’ werkomgeving en samenwerking op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheid essentieel zijn voor plezier in het werk en het succes van onze dienstverlening.

Onze klanten

Wij helpen onze klanten bij het definiëren en bouwen van een business- of ICT-oplossing voor de toekomst. Dit doen we op projectbasis. In samenwerking met de klant creëren we innovatieve, pragmatische oplossingen. In die samenwerking ontstaat een positieve energie. Dat kan alleen als je enthousiast en betrokken bent. Als Business Intelligence-specialist speel jij een belangrijke rol bij het slagen van onze projecten en het realiseren van tevreden klanten.

Innovatie

Door voorop te blijven lopen en gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen we nu en in de toekomst toegevoegde waarde leveren voor onze klanten. Wij hebben er dan ook voor gekozen om innovatie en ontwikkeling strategisch in onze bedrijfscultuur in te kaderen en faciliteren tijd en ruimte voor bouw en ontwikkeling.

Word jij een van ons?
Spreekt dit je aan en wil je meer weten, neem dan contact op met Rob van Bemmel. Hij is te bereiken op 06-2623 2383. Je kunt ook je motivatie en CV naar info@infent.nl sturen.

Meer vacatures

.NET Developer

CONTACT

Vult u onderstaande formulier in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact formulier

Neem de rechts getoonde code over

9331

Contactinformatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

Infent B.V.

Einsteinbaan 16, 3439 MK Nieuwegein info@infent.nl Telefoon: (+31) 30 32 00 230